twogirlmom Sedas00 benim kızımın da bir bacağı boyle olmuştu galiba yorgurt verdiğim için alerji yaptı. Aile hekimi hametan sur dedi bir iki sürdüm hemen gecti
Sadaaa Sedas00 merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba ? Benim oğlumun kolları ve bacakları da böyle doktora götürdük alerji degil dedi vücut yapısı fln dedi sürekli nemlendir dedi krem werdi kullandık hic degisme yok çözemedim noldugunu
Benisahtesevme2 Sedas00 ondan gıbı duruyor ılık duş nemlendırıcı kullanabılırsınız Gunesın tepede olduğu zamanlarda çıkmayın ve mutlaka vücudundaki güneş koruyucu kullanın Geçmiş olsun🤗
twogirlmom Sedas00 pişik için kullanılır mi bilmiyorum ama yanık kremi diye geçiyor bir zararı olmaz bir iki defa deneyin eğer evde varsa.
Sedas00 Sadaaa merhaba maalesef bulamadım geçiyo tekrar oluyo bepantolun kaşıntı giderici kremini sipariş verdim henüz gelmedi çok övüyolat bakalım deneyeceğim
Sedas00 Sadaaa tabiki veririm birde gül suyu sıkıyorum sürekli o işe yarıyo sprey şişeye boşalttım aklıma geldikçe fısfıs yapıyorum her yerine 🤭💕