Kızım 3 ay 28 günlük;
Geceleri sadece 1 2 kez uyanırdı gündüz uykuları en az 1 saat olurdu. Son 4 gündür ne gecesi gece, ne gündüzü gündüz. Gece saat başı bazen 40 dk da bir uyanıyor emmeden uykuya geçmek istemiyor normalde sadece ses çıkarırdı yanına giderdim şimdi ağlıyor. Gündüzleri uyutmak ayrı bir savaş. Saatlerine dikkat ediyorum ama sürekli direniyor. Normalde kucağımda emerek mayıştırır beşiğinde hafif sallar uyuturdum şimdi o da olmuyor. İkimizde yatağa uzanıyoruz meme eme eme uyuyo ama bu seferde çok emmekten ya gaz için uyanıyo ya kaka için. Sürekli bi mız mız, çığlıklar. Bağırmaktan mıdır nedir kafası hep biraz sıcak, ateşi yok ama ölçüyorum. Daha erken ama bir süredir de heo dişlerinin olduğu yere parmaklarını götürüyordu diş kaşıyıcı verdim direk kemirmeye başladı. Ellerini keşfediyor diye vermemwiştim bir aydır. Daha bir sürü şey.
Şimdi benim sorum şu. Şimdi bu bebe ya 4. Ay atağında yada erken diş çıkarıyor iki durumda da dikkat etmem gereken neler var. Bu süreç geçince her şey kaldığı yerden devam mı eder yoksa yeni huylarla mı devam eder? Şunu kesinlikle yapma yada bunu mutlaka yap dediğiniz bişey var mı?