findikburun 4 ay önce doğum yaptım 48 kiloyla hamile kaldım ve hamileliğim boyunca 10 kilo aldım şuan 44 kiloya düştüm bebeğimin alerjisi var çoklu besin alerjisi ve hiç durmayan çocuk yapmıştım sürekli ağlıuor kucakta olmak istiyor ve ben günden güne eriyorum napıcağım böyle bilmiyorum kendimi çökmüş hiseediyorum kilo almam için ne tüketebilirim ? Önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim 🤦🏻♀️
tubaelif findikburun canım önemli olan sağlık. Ama bünyeni kuvvetlendirmek için Dr bana balık yağı takviye al dedi doğumdan sonra
tubaelif findikburun bir de kalorili şeyleri tüketirken iştahlı ve istekliolman gerek😁Görev kilo aşacagım için yiyorum dememen lazım
Cigdemkuzeyatasoy Duruzehra bende aynıyım 50 ile hamile kalmıştım 66 ile doğuma girdim şuan 45 kiloyum yiyorum ama kilo alamıyorum
Haribo42 Pnr_jr caninin cektiklerini yazmis gibisin heheheheh😂😂😂😂 su an canim asiri dondurma cekiyo ama soguk bisi yedigim anda gaz oluyo ogluma cesaret edemiyorim
findikburun Deletedmom772 inşallah darısı başına olur ama bence 44 kiloda güzel değil biraz etli butlu olmayı çok isterdim 🤷🏻♀️ Tahta kurusu gibi geziyorum 🤣
Pnr_jr findikburun saat kur her saat başı ye bunları almaman imkansız. Tiroid hastası olsan bile çatlak vücut şişer🤪
findikburun tubaelif belkide kilo alacagım pakolojisiyle yediğim için herşeyi kilo alamıyorum sanırım 😀
Pnr_jr Haribo42 canım bunların içinde sadece dondurma çekiyor ama o da soğuk ya yiyemiyorum zaten hava da soğuk😕 Kilo almak zor değil yeter ki işte ve azimle ye😀