Fatihsnm Nerede oturuyorsunuz acaba ? Bende çok ağladım sütüm kesiliyordu benim de oğlum da sol kalça da gelişim geriliği çıkmıştı
sol :57-55 sağ:60:55 di geceler boyu ağlaya ağlaya araştırıyordum doktorumuz önce 3 hafta Tübingen boncuklu cihaz taktırdı sonra işe yaramamış diye bu sefer kalça abdüksiyon ortazini de 1,5 ay taktık sonra eğer Buda işe yaramaz ise alçıya alacağız muhabbeti yaptı bizde tuttuk çok ama çok araştırmalarım sonucunda Elazığ da bir doktor bulduk direk çocuk ortopedistiymiş .Allah razı olsun o doktordan niye getirdiniz ki dedi çok minik birşeymiş oda geçmiş zaten dedi çok ilgilendi gerçekten çok deneyimli Prof.Çocuk ortopedisti size önerim normal ortopedist değil de çocuk ortopedistine götürmeniz .9 aylık olacağız biz iyileştik Rabbim size de nasip etsin güzel günleri pavlik bandaj en kesin yöntem bebek birkaç gün ağlar ama sonra alışıyorlar canım merak etme.Sen kararlı ol dirayetli ol .En olmadı kalça andüksiyon ortezi alırsanız iyi olur .Kalçayı sanki alçıya alınmış gibi tutuyor alçıya gerek kalmadan onda iyileşti oğlum .Benim de suyum bir avuç kalmıştı normal doğum yaptım su azlığından karnımda bacağını hareket ettirememiş yeterli ondan olmuş .