aylizinannesiii Kızlar kizim iki buçuk yaşında peyniri taze fasulyeyi zeytini patlıcanı filan hiç sevmez hele kahvaltıda peynir görsün kokuyor diyip yemez nasıl sevdiririm her türlü yolu denedim
Ucansupurge aylizinannesiii Benim kizimda peynir sevmiyor labne yediriyorum yada yediği yemeklere ufalayip koyuyorum
Usnac1995 aylizinannesiii benim gibiyse 28 yaşına da gelse yemez. Ben de zeytin peynir görünce kaçardım sofraya koyamazlardı. Zeytini daha yeni yeni sevdim ama peyniri yemem. Börekte tostta yerim sadece. Annem çilekli labne almıştı küçükken onu bile yememiştim
livanurvealpinannesi61 aylizinannesiii yemiyorsa kendi bilir bizde yemekte kahvaltı da ne varsa o yenir. Seçme şansı verirseniz yemez zaten. Ben 6 cı aydan itibaren hiç taviz vermedim o konuda.
Eminerd aylizinannesiii benim oğlumda peynir yemiyor ama kaşar peynir veriyorum yada omlet falan yapıyorum ancak öyle yiyor 😌 zorlamamak gerek benim fikrim iyice tiksinebilir 😮💨
aylizinannesiii Ucansupurge tavuk et haşlaması olsun makarna çorba olsun köfte olsun ama sebze yemeklerini peynir zeytini gorunce çocuk masadan uzaklaşıyor 🥺
Ucansupurge aylizinannesiii Onlarda bir birey ve damak zevkleri var başta bunu kabul edip kendini uzmemen lazım🤗 Alternatif yaratmak biz annelerin mecburi görevi 😅 Tavuk yiyor diyorsun mesela tereyağlı labneli kaşarlı bir sos hazırlayıp sunabilirsin. Tabi mecburi değil yoğurt yiyorsa peynir yemesine gerek yok demişti doktorumuz 🤗 Sebzelerden makarnaya bir sos yapabilirsin mesela 😊
aylizinannesiii Ucansupurge doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim 😍😍 akşama kadar yoğurt süt içse bıkmaz ama kahvalti olarak ne hazirlayacagimi şaşırdım
Ucansupurge aylizinannesiii Hepimizin ortak derdi 🤦🏻♀️😂 mesela ben bugün cevizli kaşarlı bir waffle yaptım eline verdim 😂😂 ayrı ayrı versem o peynirin yüzüne hayatta bakmaz.