Cananaybey Kuru ciltler için önericeğiniz yüzde pul pul durmayan güzel kapatan bir fondöten varmı kızlaar 🫶
Nescafemm Cananaybey flormar kullanıyorum memnunum . Tabi altına nemlendirici veya makyaj bazı kullanıyorum .
Gunesinannesii22 Cananaybey doğumdan sonra hiç çözemedim kuruluğu önceden marka farketmez ne sürsem olurdu şimdi en iyi fondöten bile kötü duruyo bende 2 haftadır the purestin günlük yoğun nemlendiricisi üzerine yine aynı markanın renkli güneş kremini sürüyorum baya iyi geldi
Nurrr1 Cananaybey loreal infaillible öneririm ama ondan once bana kalırsa pul pul gözükmemesi için cildin cica krem kullanmanızı tavsiye ederim 🌸
Emrhn22 Cananaybey bende kuru ciltliyim öncesinde güzelce temizleyip nemlendiririm sürekli, fondöten olarak yves rocher nin fondöteni çok güzel nemlendirici bir his bırakıyor onun dışında loreal true match kullanmıştım o da çok güzel 🌸
Cananaybey Nescafemm Nescafemm bende öyle kullanıyorum nemlendirici makyaj bazı ama genede pul pul duruyor 🥲
Cananaybey Gunesinannesii22 the purestin ürünlerinin güzel olduğunu duydum bende ama ne yapsamda gene pul pul duruyor yüzümde fondöten
Nescafemm Cananaybey cildinle alakalı o zaman canım cildinin pul pul olmaması için serumlar kremler vardır araştırıp kullanın isterseniz
Gunesinannesii22 Cananaybey bende öyle olmuştum bana çok iyi geldi fondöten yazları pek kullanmıyordum ama doğumdan leke oldu yüzüm mecbur sürüyorum artık en azından renkli güneş kremi güzel buluş 😀😀 iyice nemlendirince sorun olmuyo bende şimdilik. Leke içinde serumunu aldım daha fark yok😀