Limoneta Kızım 4 ayını bitirmek üzere arkadaşlar sürekli eli ağzında aşırı salyamız var hangi diş kaşıyıcısını aliyim öneriniz var mı acaba
emirhanecozlem Limoneta ben eldivenli kaşıyocılardan almayı düşünüyorum parmaklarını emmeye alıştığı için rahat olur diğer kaşıyıcılara pek güvenmiyorum benim bebeğimin eli kolu durmuyo pek kafasını gözünü yaralar bu seferde 😂
Cybelle Deletedmom133 eldıvenlı pek onermıyorum yanı biz gercı bıraz kucukken aldık ama eli kpcaman gelıyor bır urkuyor agzına buyuk gelıyor filan az da degıldi 70 tlye filan aldım guya ıyısı olsun dıye sonra gıdıp czaneden 10tllik sulu olanı tuttu
Mlly34 Bizimki 2. Ayından beri salyalı sulu olanıda aldım eldiven gibi olanıda ama eldiveni eline takarak değil iki eliyle tutarak oynuyor biraz diyerinide uzun süre oynamıyorlar yine ne bulursa ağzında zten 😂4ay12günlüğüz daha bide
Cybelle Deletedmom133 mucıt panda dıye bı yerden hevesle aldım sonra baktım e bebekte civilde filan 20ye varmıs cok uzuldum ama yapacak bısey yok olur bazen boyle