Deletedmom019 Kızlar kızıma tac bandana vs bişeyler almak istiyorım fakat kapıda ödemeli tercihen arıyorumda sizin alışveriş yaptıgınız sayfalar varmı payliabilir misiniz fikir olsun hepimize ? Ben bi tane öneriyim Ardenkids baskada yok zaten takip ettiğim ♥️
Kcjfnckd Deletedmom019 merhaba @kubununmutlulukatolyesı var bakın isterseniz ben aldım kaliteli uygunda kapıda odeme lı hemde
Minikmercimegim Deletedmom019 incibandanayada bakabilirsiniz cok guzel ve kaliteli kapida odemeside var
NisanAnnesi Deletedmom019 pempem__bandana. Ben buradan alıyorum gayet memnunum canım kapıda ödemeside var EFT de.
Yenievliiiiii Deletedmom019 elanin cicili bandanaları sayfasından aldım ben. Hem fiyatları uygundu hemde çok ilgili Bi bayandı.tavsiye ederim. Bone bandana bere
Ibooya Deletedmom019 cnm instagramda arden.kids var bak istersen kapida ödemeli ben ordan alıyorum çok güzellerr
Esmaky Deletedmom019 https://instagram.com/elanin_cicili_bandanalari?igshid=15le6rt1gugq8 kendimde burdn siprs verdm cnm.ogluma sapka gayet uygun fiyatlr