Fndkurdu Benim bebiş duştan sonra uyumuyor. Normalde tam aksi olmalı rahatlayıp uyuması gerekirken duş günü hiç öyle uyku falan olmuyor garip geliyor yaşayan var mı sebebi ne bilen var mı
Elfgrn Fndkurdu benim kız uyumuyor hep şaşıyorum başkalarının bebişi rahatça uyurken benimkinin uykusu kaçıyor o yüzden mümkün olduğunca akşam yikamiyorum artık
Farketmez Fndkurdu benım kızımda duştan sonra uykusu açılanlardan oyuzden genelde öğle uykusundan uyandıktan sonra duş aldırıyorum
motherofLeyla Fndkurdu benimkide baştan beri uyumaz ben tekim sanıyodum valla bu konuda 🤣 2 aylık daha 😳 milletin bebeği duştan sonra bayılır kalır sen aksine iyice ayılıyosun diyodum 🤣
Fndkurdu Elfgrn bizimkide öyle ya gerçekten şaşılacak durum resmen duş alınca enerji topluyorlar daha dinç oluyorlar
Elfgrn Fndkurdu 🤣🤣 valla her bebeğin özelliği farklı oluyor daha iyi anlıyorum öyle öyle öğreniyoruz herşeyi işte
Userrrr25536363737 Ilk defa basima geldi ve sabah 9 dan beri hic uyumadı belki yıkarsam uyur dedim enerjisi tavan yaptı 🤦♀️
Fndkurdu Userrrr25536363737 oyy kuzum ama öyle ki son rantlerine kadar direniyorlar gözler kıpkırmızı oluyor yine yok
Elfgrn Fndkurdu aynen öyle bazen böyle olması daha iyi diyorum çünkü başka zamanda bebekler istiyor yıkanmayı uyumak için bu yüzden bu yönden diyorum iyiki öyle alışmadi