Bir_kolik_annesi Arkadaşlar merhaba umma oldum gogusum şişti taş gibi öneri istiyorum bebeğim emdirmeyeck derecede ağrı acı var
Mom-baby Bir_kolik_annesi futbolcu tutuşu ile emzir sıcak su ile ovalayip yıka makineyle sağol yap titreşimli küçük masaj aletleri var binde vs satılıyor varsa sağım yapınca onlardan sertlik olan yere tut bn sürekli oluyorum bebek emince ağrıyı hissettiğimde olacağını anlayıp hemen bu dediklerimi yapıyorum geciyor
Gizemnax Allah yardımcınız olsun benim daha dün yemi iyileşti çok zor bir süreçti bebeğim emmedi benim elimle sağdım sürekli sıcak su torbası koydum ve sürekli okudum 2 günde geçti
Bir_kolik_annesi Gizemnax Allah razı olsun bu ikidir oluyo ay bebem ağlar ben ağlarım çok kötü Rabbım düşmanıma vermesin sağol cevabın için 😍❤️
Ahlahanim Biraz saçma gelebilir size ama annm kırı soğanın içini ekmeğe koyup sırtıma vurmuştu tabi ben bilmeyince çok korkmuştum ama anında geçti. Biraz değişk ama işe yarmıştı.
Bir_kolik_annesi Ahlahanim bitanem evde bebem ve ben varız eşim işte korkutacak kimse yok çok teşekkür ederim ❤️❤️