Grey Sevdiyebicer geçmiş olsun öksürük içinde bal ve tereyağ karışımı yapabilirsiniz birde cevizin içindeki kabuğu kaynatıp içirebilirsiniz çoo faydasını görmüştüm ben
gozleri_deniz1 Sevdiyebicer GEÇMİŞ OLSUN🌸 1 diş sarımsak minik doğruyorsunuz 1 tatlı kaşığı bal yada pekmez 4-5 damla limon sıkıp karıştırıp veriyorsunuz. Çok etkili bir yöntem hafif atlatır. Teyit için instagramda hastalanmayancocuk sayfasına bakabilirsiniz.🌸
Bir_kolik_annesi Merhabalar sarimsak ve zeytin yağı sarımsağı ez zeytin yağı dok sonra ayaklarının altına sür çorapla yatır ateş için dus
Defnekus73 Bir_kolik_annesi bende şimdi denedim sarımsakla zeytin yağını gerçekten iyi geliyor mu bebeğimde kuru öksürük var balgamı çıkaramıyor sanırım çok zorlanıyor iyi gelir mi
Bir_kolik_annesi Valla kuzum geliyo balgam için ben ıhlamur verdim su yerine balgam çıkmıyor bide burunu tikaliyorsa serum fizyolojik ile burunun yıka ben öyle anlatım 4 ay 16 günlük
Defnekus73 Bir_kolik_annesi burnunu temizliyorum ama öksürüğü bitmek bilmedi geçen hafta cumartesi gününden beri hasta o öksürdükçe benim içim sızlıyor sizde kaçıncı gün etki etti bu sarımsak-zeytinyağı birleşimi benimki 3 aylık doktorum bana bile önermiyor bitki çayını süte geçiyor diye o yüzden direk ona vermeye de korkuyorum