Dnd38 Merhaba benim 6 aylık kızım var 37 haftalıkken dogdu 3 kilo dogdu suanda 7900 boyuda 68cö bu son ayda kılo alımı cok az olmus 450 gram almıs 1,5 ayda acaba dişleri cıkıcak ondanmı ek gıdayada basladık ama cok istahlı olmasada yıyoruz birazcık
Selcanasral Dnd38 bence kilosu çok iyi artık eskisi gibi kilo alımı olmuyor benim kızımda 6 aylık bugün aşı ve kontrolümüz vardı kilosu 7600 hemşire çok cok iyi dedi eskisi gibi artık bekleme ayda 1000 800 almasını dedi
Ahanife Dnd38 bence kilosu çok güzel daha ne annesi benim kızım 6 ay 11 günlük 7 kilo 68 cm sağlıklı olsunlar da kilosuna takılmayın artık 6 aydan sonra önceki gibi 1 kilo almasını beklemeyin🙂
Hanifeee Dnd38 sıkma canını benim oğlum da 37 haftalık doğdu 3225 gr ilk iki ay çok güzel kilo aldı sonra yavaşladı şimdi 7 aylık 7200 alt sınırda anlamıyorum ek gıdada sorun yok yemeyi seviyor hala 2 saatte bir emiyor beni çok yorsada bunlara rağmen almıyor napalım böyle sağlıklı olsunlarda
Dnd38 Doktorumuzda takıp edelım on gun sonra tekrar getir dedi .bende bunun uzerine acaba neden die düsünmeye basladım
Dnd38 Ahanife dogru diyorsun saglıklı olsun yeter .herseyin balı saglık işte toplum olarak tombık bebek daha ıyı gıbı kavramlar bize asılanmız nede olsa ınsanın ıcı rahat etmıyor 😀
Ahanife Dnd38 öyle tabi canım bizim kültürde öyle tombik bebek sağlıklı bebek ama öyle değil tombik olmakta iyi değil kararında olmak güzel sıkma canını sen maşşalah bebişinin kilosu boyu çok iyi 😊
Niluferayla Bugün gittim doktora kızım 5 ay 15 günlük 4.850 olmuş kilosu az almış ama boyu 3 cm uzamış 62 cm. Yarın ek gıdaya başlıyoruz inşallah alır kilo. Canım sıkıldı biraz😞