Aselim01 Kizlar ben takil ettigim bir yere gitmeye karar verdim tum vucut vesire iste bugun ilk seansim vardi buz epilasyon yaptilar bu epilasyon surecinde cikan tuyleri nasil aliyorsunuz benim bi fikrim yok da daha dogrusu aliyor musunuz ben almazsam hemn orman çiftliğine donuyor sinirsiz sean benim ki 1.5 yil surecek
Gin Aselim01 sonraki seansa gitmeden bir gün önce alıyorum ben. Bu şekilde söylemişlerdi. Seanstan bir hafta sonra keselemeye başlayın vücudunuzu, hem daha geç çıkıyorlar hem de çıkan tüylerin büyük bir kısmı dökülüyor.
Ha134548 Aselim01 venus jiletle alıp gittim 2 sene önce. Şu an hala seansım var ama kıllarım çıkmıyor. Lazer Epilasyon candır. Kocam hadi kalk tatile dese hazırlanıp çıkarım. Önceden neydi ya o öyle en az 2 saat uğraş dur kanat yara olsun falan. Koltuk altım ve genital bölgem çok Kara o yüzden ☹️ ağda beni mahvetmişti
Ha134548 Aselim01 kesinlikle ağda cımbız iple alma gibi kökten işlem yapmayın. Ya epilatörün jilet başlığıyla traş edin ya da ben hep jiletledim bir gün önce öyle yapın
Sibelcinar Aselim01 Merhaba epilasyon biraz sabır isteyen bi uygulama hiçbir şekilde jilet uygulamayın yoksa çoğalma yapabilir Eğer kıl yapınız kalın ve koyuysa çok güzel sonuçlar alırsınız Birde yapan kişinin iyi yapması gerek tabiki☺️ seansa gitmeden 2 gün önce jilet yapiyosunuz sadece.Onun dışında bir diğer seansa kadar bol bol kese
Aselim01 Gin hani cikanlari agda kullanirdim hep tum vucut simdi epilasyondan sonra cikan yerlerimi almaya kalkarsam istedigim sonuclanmaz dimi hic bitmez killar o anlamda soruyorum dediginizi bana da dediler de
Gin Aselim01 iki farklı yoruma denk geldim ben bu konuda da. Bazıları jiletlenebileceğini söylüyor, bazıları da dokunulmaması gerektiğini 🥲 forumda daha net bilgisi olan birileri vardır umarım
Aselim01 Gin yani inşaallah bende merak ediyorum illaki yaptiranlar var epilasyon bi bilgi verir elbet
Aselim01 Ha134548 ya onu biliyorum ayda bir defa ya epilasyon o zaman suresince cikan tuylerimi neyle alabiliriz tras edicegimi biliyom bi gun once
Aselim01 Sibelcinar merhba seansa gitmeden once tras makinesiyle alicagim soylendi ama o zamana kadar illaki cikiyor onu soruyorum aliyormusunuz almiyor musunuz
S2022 Aselim01 bir sonraki seansa gitmeden 1 gün önce jiletle alacaksın,öncesinde almıyosun çok zorda kalmazsan,ağda tüy dökücü vs artık kullanmaycaksn,1hafta sonra kese yap çıkanlar dökülür öyle işte😂
sarikusveannesi Aselim01 4. Seansıma gidicem gitmeden bir gün önce jiletle bir hafta sonra peeling yap haftada 2 kere onun dışında jiletleme yoksa geri çıkıyor tüyler ve geç dökülme oluyor yoksa