Kucak_esra Istanbul Ataşehir nasıl kizlar semt olarak birde evde yapabilecegim iş var mı boncuklama gibi paketleme gibi
Babybloom Kucak_esra barbaros, atatürk civarı baya güzel ama çok lüks. Küçükbakkalköy nispeten daha uygun ve yine de güzel semt(ben buradayım) Kayışdağı civarı biraz daha içiçe, daha kozmopolit.
Sadece_nil Kucak_esra atasehirin en dış Mahallesi’nde yasiyorum burada bile uçuk fiyatlar, evet nezih bir yer ama aşırı pahalı bir ilçe.
Deletedmom_79 benkosarim kayışdağı da ataşehir mesela. Sanırım anlaşılsın diye genel Ataşehir diyorlar😀
Kucak_esra benkosarim evet eşim sekreter olarak atandı sancaktepe ilhan varank eğitim ve araştırma hastanesine semt olarak atasehir önerdiler
Kucak_esra Deletedmom_79 biz kutahyaliyiz eşim atandığı için İstanbula tasinacagiz ben nasıl bir yer olduğunu hiç bilemiyorum
benkosarim Kucak_esra hastane Sancaktepe’de niye ataşehir’e önerdiler ki Ataşehir pahalı bir semt ev olarak Sancaktepe Yenidoğan civarına bakabilirsiniz
Kucak_esra benkosarim evet sancaktepe ucuz ama hep değişik insanlar varmis semt olarak da çok olaylar kavgalar oluyormuş o yüzden orayı dusunmedik
benkosarim Kucak_esra benim abimler orada oturuyor nevşehirliyiz biz gayet de düzgün mahalle her mahalle aynı olmaz siz bir daha bakın
Kucak_esra Sadece_nil kira olarak evet baya pahalı 1+1 zemin kat 7 bin TL banada çok pahalı geldi ama yapacak birsey yok evde yapilabilecek iş bulabilir miyim ccNim benim küçük bebeğim var çalışamayacagim malum
Sadece_nil Kucak_esra bilgim yok çevremde de duymadım ama böyle bir sıkıntınız varsa umarım bulursunuz 🙏
ekmekarasibal Kucak_esra kayışdağında 3+1 evi 8 bine kiraya verdi amcamlar. Biraz pahalı tutmuşsunuz sanki