Mirayveannesi22 Aşırııı diş agrım var dayanılmayacak gibi dr gittim yapılacakları Yaptı bi kaç gün sonra çağırdı ama ben duramıyorum agrıdan arveles kullanan var mı emzirirken zaten sütüm az az emiyor ama yine de emiyor sonuç olarak
Kayra-moms1 Mirayveannesi22 Apranax net keser güçlü bi ilaç ama emziriyorsunuz içmeniz doğru olur mu bilemem
yigitin_annesi96 Mirayveannesi22 Tuzlu su ile gargara yap yada ağrıyan yere az tuz döküp fırçalasan rahatlarsın belki ama bi sıkıntı olur mu tedavi oluyormuşsun bilemedim geçmiş olsun
AkBus Ben de aynı durumdayım dün gece kanal ile geçici dolgu yaptılar hiç dinmedi ağrım acım kulağıma vurdu çok çaresizm parol plus içiyorm o da en fazla 1 2 saati kurtarıyor napıcağmı bilmiyrm Allah sizinde yardımcınız olsun
Mirayveannesi22 AkBus bana da kanal tedavisi yapılacak arveles hemen kesiyor içtim mecburen kızım da emiyor inşallah bi sorun olmaz Allah yardımcınız olsun sizinse
miroos Mirayveannesi22 merhaba zaten paroldan başka hiçbir ilaç içilemiyor bebeğe geçiyor ama belirlenen bir saat var 3 bazı ilaçlarda 6 saat sonrasında süt sağılıp boşaltılıp öyle emziirin deniyor birde eğer içtiyseniz bol su için demişlerdi bana idrarla ilaç vücuttan daha hızlı gitsin diye
momys305 Mirayveannesi22 bende migren var doktorum dideral veriyor ama geçmediği için arveles içmeme birşey demedi aslında çok doğru değil içmek emzirirken ama bu baş ağrısıyla bebeğime de iyi bakamıcağım için doktor biraz bana bıraktı. Sen yine de doktoruna danış istersen ya da biraz emzirme emzik su vs geçiştir istersen allah şifa versin🥺
OnderArasinAnnesi Mirayveannesi22 canım dişinol al dişine surmen yeterli yutuyorum sadece uyuşturuyor ve rahatlatıyor o kadar emzirirkende kullanabilirsin diye biliyorum yutmuyorsun sonucta yinede sor eczaneye rahatlarsin
Aleynaduruuu Vemcaine diye uyuşturan fısfıs var hemen geçiriyo tutmayıp tükürün emzirmeden sonra yapın çok iyi geliyor ama doktora sorun yine de kullanmadan hemen geçiriyor