Ezgikrkl Busrabsr Benim bulanır 2 3 gün midem kaynar dokunuyor bana istifra etmeden midem rahatlamaz ☺️
Duyulurum Busrabsr bulgur bazı insanların midesine iyi gelmez, benim sorunum yok tabak tabak kısır yerim ama çevremde midesi hassas olup bulgurlu şeyleri yemeyen/az yiyen insanlar var
Busrabsr Mlkkrm benim her yedikden sonra bi kac saat sonra midem bulaniyor bide hamileyim suan cok kotu oldum carpinti yaomaya basladi midem bulaniyor asiri
Busrabsr Duyulurum bulgur pilavi sknti olmuyor hic ama kisiri her yedigimde boyle olmaya basladi ilk oglumdada kusa kusa ölmustum ondan once bekarken hic olmazdi
sadekahve_bitter Busrabsr içine katılan bi malzeme sizi rahatsız ediyordur büyük ihtimalle kavurulmamış salça rahatsız ediyorsa sizi ondan olabilir İ
sadekahve_bitter Busrabsr kavurmadan dene belki yapmaz bn öyle yaparım 🫣 Farklı bi baharat yada yeşilliklerden olabilir yanında çay iç belki yapmaz ağırlığını alıyor
Nezzz_ Busrabsr Regl döneminizmi yakın genelde benim regl olmama yakın bulanıyor arada ama kısırda hiç bulanmaz aksıne çok sevıyorum bol yeşillikli rokalj nar ekşili hele tadından yenmez diyetteyım canım cekti bak şimdi🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂
Nezzz_ Busrabsr Hamileysen çok normal o zaman canım o dönemlerde benim severek yediğim. şeylerden birkaçını yiyememiştim mesela sevdiğim vernelin kokusunu bile midem aşırı bulanmıstı