Defnesa birbaldefneannesi aynen okul bitir atan evlen evliliğe alış bebeğe hazır ol uzun sürdü biraz 😂
TubaB birbaldefneannesi 28 yaşında anne oldum ama kendimi çocuk anne gibi hissediyorum 15 yaşındayım sanki
birbaldefneannesi Asinkabebek yani elbette başarırsınız ama keşke biraz hayatınızı kendiniz için yaşasaydınız hep mutlu olun sevgiler🌸
Asinkabebek birbaldefneannesi yo hiç o taraflı degildim 16 yaşımda tesetürre girdim 17 yaşımda kızımı dogurdum böyle iste❤️
Iki_pasa_annesi Asinkabebek 22 yaşındayım 5 yaşında oğlum var 18 günlük bebeğim var oğlum çok yaramaz çok yoruyor malesef
_ebru_ Ecemoz1 28 yaşındayım 6 buçuk aylık bebeğim var bende kendimi yaşlı hissettim 😂 bana kalsa 30u beklerdim ama kocam beklemedi 😂😂
Defnesa Ecemoz1 bende 29 yaşındayım 2 buçuk aylık bebeğim :) ben geç olduğunu düşünmüyorum ya 😂 ben 17 yaşında evlenmek istesem annem herhalde öldürürdü beni zaten 🤷
Aselim01 Asinkabebek 21 yas ve 9.5 aylik bebis daha 1.5 yili gecmis bir evlilik gencecik yasinda cokmus bi anneyim evlenmeyinnn 😂😂😂