Nerimanahsen_1 Arkadaşlar 41 günlük bebeğime sab simplex gaz damlası kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz günde kaç defa kaç damla ve aç mı yokmu veriyorsunuz Normalde iyi geldi ama dünden beri gazdan uyutmadi bizi siz memnunmusnuz
burcu0302 Nerimanahsen_1 Bize çok iyi gelmişti. Günde 3-4 defa verebilirsiniz demişti eczacı ben 2 kez veriyordum genelde sabah akşam. Tek seferde 10 damla. Bebeklerde pek aç tok diye bir durum olmuyor sürekli emiyorlar sonuçta fark etmez
Ozleminal Bende oğlum için kullanmıştım sabah akşam 3′er damla gazı olsa da olmasa sütten sonra düzenli verdim faydasını gördüm sizde kullanırken bi gün verip bir gün vermemezlik yapmayın düzenli kullandırın faydası olacaktır
Nerimanahsen_1 Ozleminal sütten sonra verince kusuyor damlada gitmiş oluyor oyuzden emzirmeden bı kaç dakika önce veriyorum
Mamaaaaa Emzirmeden yarım saat önce verince çok etkili oluyor birde öyle deneyin ben günde 4 kere 10ar damla verdim 3 ay, sonra 3 kereye dusurdum sonra 2 kere 5 damla şimdi çok az kaldı günde 1 kere 5 damla veriyorum