momsstrawberry Hepsiburada dan süpürge alacağım da güvenilir mi sizce daha önce elektronik alan var mı yoksa mediamarkt gibi yerlerden alsam daha mı iyi olur
yagmurkokusu_ momsstrawberry robot süpürge almıştık , tv ye bağlanan ses bilmem neyi var onu almıştık , laptop aldık.
midekoruyucu momsstrawberry satıcı direkt hepsiburada ise inanın bana daha güvenilir oluyor. Beğenmezseniz iade hakkınız var sonuçta
meryembebek momsstrawberry o zaman alabilirsiniz bir sorun yaşamadım ben hepsiburada satıcısından alıyorum genelde yada bilindik satıcılardan
momsstrawberry midekoruyucu teşekkür ederim alayım o zaman mağaza ile arada 1300₺ fark var o yüzden aklıma takıldı 😊
Balyanaakannesiii momsstrawberry kurutma makinesini ordan aldım cok memnunum önemli olan satıcı kısmı yorumlara mutlaka bakın
Balyanaakannesiii Yagizarel regal marka aldım 1 bucuk senedir kullanıyorum cok memnunum canm arceliğin kendi servisi gelip hemen kurdular teslimattan bir gün sonra
Seym_c momsstrawberry ben neredeyse tüm ihtiyaçlarımı hepsiburadadan yapıyorum ütü vs. aldım çok memnun kaldım iade komusunda çok çok iyi kapıdan gelip alıyorlar
okuyor momsstrawberry satıcı kısmından hepsiburada ya da yetkili satıcıları seçip aldım. Mesela Samsung Türkiye gibi. Bilmediğim satıcıdan almadım. Bulaşık makinası bile aldım Hepsiburadadan.
Gly_87 momsstrawberry tv,robot supurge,elektrik supurgesi,telefon,mutfaktaki kucuk elektrkli ev aletlerinn hepsi,sac duzlestrci,maşa,bebek telsizi ,laptop baya bi elektronik aldm ve hepsi skntisz garantili..satici onemli orda