egeninanns Yaseminazizbebek benim oğlum çok şükür hasta olmadığı sürece yer . Blw başlamıştım oldum olası kendi yiyor o yüzden hiç sorun yaşamadım
livanurvealpinannesi61 Yaseminazizbebek 2 yaşında çoğu şeyi yiyebilir artık sebze yemekleri pilav makarna biber dolması mantı menemen sulu köfte mantar sote VS
Yaseminazizbebek egeninanns maşallah bazen güzel yiyor bazen yemiyor benimki neler yapıp veriyorsunuz acaba ben mi uretemiyorum bilemedim
egeninanns Yaseminazizbebek aslında artık hiç ayırt etmiyorum sadece tatlı vermiyorum hala bi de mantar ve patlıcan gibi alerjen şeyleri vermiyorum onun dışında her şeyi veriyorum
livanurvealpinannesi61 egeninanns artık alerjik besinler 1 yaştan önce veriliyor. 1 yaşa kadar sadece bal süt tuz şeker yasak.
Busramaden egeninanns patlıcan alerjık degıl ıcınde nıkotın oldugu ıcın ve besın deferı olmadıgı ıcın 2 yastan once onerılmıyo
egeninanns livanurvealpinannesi61 alerji testi yaptırdık 6 aylıkken o yüzden hala güvenip veremiyorum bunları ☺️
Yaseminazizbebek livanurvealpinannesi61 evet yiyebilir ama benim ki çok inat nasıl aşıcam bilmiyorum ağzına dahi almak istemiyor hiç birşeyi tadsa belki sevecek ama yok 😓
egeninanns Busramaden alerji testi yaptırdık patlıcan çiğ domates gibi bazı şeylere alerjisi var maalesef bende de var. O yüzden vermiyorum. ☺️