Nezzz_ ofkelisirin Kuzenim kazanmıstı ama fenomenlerin sayfasıydı popüler olanlar gonderdıler uzun suredir kullanıyor😊 bilindik fenomenler dısındakıler bılmıyorum ama onlara cokta guven olmaz
ofkelisirin E2l2i2f2 bende 190 TL istiyorlar sadece ürün Ankara’dan gelicek binkac kişiyi hikayede paylaşmislar teslim edilmiş sayfa baya takipli ama sormak istedim çevremde yok
Beyninizikullanmakucretsizdir ofkelisirin Bu aralar böyle dolandırıcılar dadanmış sosyal medyaya. Sakın inanmayın 190 TL’ye kim iPhone satar, ya aklını kaçırmış biri satar yada böyle dolandırıcılar..
E2l2i2f2 ofkelisirin evet kullanıyor 2 sene önce kazandı hatta bygyn çekiliş vardı bende katıldım akşam açıklanacak kazanan güven meselesi için soruyorsanz o sayfaya bağlı bilindik tanindik biriyse çekilişi yapan tabiki verirler
ofkelisirin E2l2i2f2 sayfa baya dolu ama işte ben öylesine girmiştim kardeşimle. Bgun mesaj geldi kodla birlikte kazandınız diye
ofkelisirin Halimea takip istendi yorumla beraber işte kargo fatura garanti işlemleri vs bı sürü şey yazıyor eşim baksın ben anlamam zaten
Beyninizikullanmakucretsizdir ofkelisirin dikkat edin ona benzer bir sürü sayfa var ve aynı kişileri farklı farklı isimlerle paylaşıyorlar