Humeyra66 Kızlar bebeklerinize mevlüt yaptınız mı organizasyon falan tuttunuz mu ben yapmayı düşünüyorum varsa resim atarmisiniz fikir olsun evde yapıcam bu arada netten baktimda benim hayalettigim gibi birsey bulamadım.
Ogulluana Humeyra66 organizasyon tutmadım ama yaptım özel bir hazırlıkta yapmadım sadece tavuk pilav ve ayran verdik hediye falan yaptırmadım
sonnenchein Humeyra66 ben de istiyorum ama evde olmasın bi cafe gibi bi yerde daha rahat olur sanki, evde o kadar insan hem Haziran oluyor 40ın çıkması, belki yaptıran vardır fikir verirler bize
Elnr Humeyra66 ben küçük bir mekan kiraladım hediyelik olarak mutfak havlusu dağıttım ikram olarak da kutu içersinde alman pastası-meyve suyu-açma poğaça koyup kutu dağıttım
Humeyra66 sonnenchein ben çok kişi davet etmiycem sadece gelecek olanlar var söylediler onları davet edicem
Humeyra66 sonnenchein Kafe fikrini bende düşündüm ama ben çarsafliyim kızımla renkleri falan uyumlu bir kıyafet giymek istiyorum fotoğraf falan güzel biseyler hayal ediyorum o yüzden evde yapicam
Kayra-moms1 Humeyra66 Ben evde yaptım. Organizasyon tutmadım gerek görmedim açıkçası. Hediye olarak da magnet yaptırdım. Menü de et pilav ayran tatlıydı
tubii94 Humeyra66 ben evde yapıcam canım menü tavuk pilav salata tulumba tatlısı ayran . Hediye olarakta kolonya yaptım kendim bu şekilde 🙃
tubii94 Humeyra66 evet canım trendyoldan aldım şişeleri kiraz çiçeği kolonyası doldurdum içlerine etiketi de trendyoldan yaptırdım .
Sahan1 Humeyra66 biz 2.ayımızda yaptık.tavuk pilav ayran tatlı.hediyede instagramda Mevlüt hediyesi yapan bi sayfadan tül kesede yasin kitabı/tesbih hediye ettim çok güzel olmuştu hediyelik.kitabın dış kapağına istediğiniz yazıyı yazıyorlar