QueenMommm Şöyle bir muhabbet kuşumuz var yavruyken aldık satan kişi erkek olduğunu söyledi ama erkeklerin gagasının orası mavi olduğunu biliyorum ben bunun kahverengi ben anlamadım bu dişimi erkek mi bilen var mı
Ggulmez QueenMommm dişi ve yavrılamak istiyor hanımefendi 🤭 oranın adı cere ve kızgınlık döneminde dişilerde kahverengi erkeklerde çok koyu maviye döner, kızgınlık dönemi geçtiğinde normale döner.
ehlenmomyy QueenMommm almayin erkek bilmiyorm bende zamaninda erkek diye aldim dişi cikti ama o kadar duskundikki birbirimize malsef öldü simdi erkek aldim konuşyor diyede pahali aldim hiçbir bagimiz yok kendisiyle hiç sevdirmiyor elletmiyor
Ggulmez QueenMommm çok küçükken bazen anlaşılmıyor tam cinsiyeti, erkek deyip dişiye dönen çok yavrum oldu benim de, 6 aydan sonra netleşiyor. Bir ara üretim yaptım ordan biliyorum.
QueenMommm ehlenmomyy yavruken mi aldınız biz yavruken aldık bizi baya sevdi çünkü sadece bir kelimesi vardı babacık diyordu çocuk doğduktan sonra fazla ilgilenemedik onu da söylemeyi bıraktı yanına eş alalım dedik sevmediler birbirlerini arada dövüşüyorlar
ehlenmomyy QueenMommm dişiyi yavru almştm bunnu konuşmasina aldanip 1 yaşinda aldim malesef belki degiştiririm bende
QueenMommm Esraerol-geldi aaa bilmiyordum bazen eşim alıyor sevmeye böyle gagasını öpüyor hemen o kuş da poposunu havaya dikiyor