Adendilek Kızlar bebeklerınızle ne zaman sureklı gezmeye başladınız kızım 2.5 aylık ama hala daha dışarı çıkarmaya korkuyorum mıkrop kapar eder diye mesela mısafır gelecek yada ben mısafırlıge gitçek olsam kırk kere düşünüyorum
Flamingom Adendilek pandemiye kadar gezdim kapalı alandan korkun kışın o da ben yaz kış hep gezdim yürüdüm ettim. Soğuktan korkmam terden yanlış kıyafetten mevsime uygun olmayan kıyafetten korkarım cok sukur hasta olmadı 18 aya kadar ama evde buyuk bir cocuk vs yok okula giden
durukusunannesi_ Adendilek kızım kasım da doğdu kırkı çıktıktan sonra hep gezdik avm ye gittik en çok misafirliğe de gittik çok şükür hiçte hastalanmadık 🧿artık hava güzel akşamları da arabasına koyup yürüyüş yapıyorum ikimize de iyi geliyor rahat uyuyor
edabolukbasi Adendilek 20 günlükten beri sürekli dışarıdayız az önce girdim eve dışarıda değil kapalı alanda hasta olur dışarıda terletmediğiniz sürece bişey olmaz
Gizem2665 Adendilek yani eğer mikrop kapar diye çıkarmazsanız bağışıklığı oluşmaz ve en ufak birşeyden hastalanırlar bırakın mikroptan kapsınlar hastada olsunlar bebeğim şu an 9 aylık oldu 5 günlükken başladık gezmeye her gün yarım saatte olsa çıktık hava alması için 9 aydır çok şükür bir kere bile hasta olmadı
Bebegimbenimxx1 Adendilek canım senin bebisin aylarında çıkarttım bende kışın doğmuştu ilk zamanlar avm tarzı yerlere götürdük bebek arabasına koyup mikrop kapma korkma üstünü kapatın arabanın hava alması iyi olur yaz da geliyor. Ellerini yıkarsın iyice tutacağın zaman bunlara dikkat edersiniz
mrvyad @Adendilek 3-4 haftalıkken falan çıkmaya başladık 10 aylık şuan gezmeyi çıkmayı hiç eksiltmedik hatta kirden pisten hiç sakınmadım yağmur yağdığında da çıkardım çok sıcakken de..bünyesi herşeye alışsın çabuk herşeye hasta olmasın diye 😂 sadece rüzgardan çekiniyorum onun dışında hiçbir engel tanımadık 😂
tatlibiranneo Adendilek asıl bu şekilde bebeğine zarar veriyorsunuz sürekli evde kalıp bi anda dışarı cıkarsa daha çok hasta olur sürekli dılarda olan bebekler daha az hasta oluyor ve bana göre bağışıklıgı daha yüksek oluyor