Aybuke54 Kızlar bebeğim 5 günlük ve memeleri şişmiş durumda sizce neden olablr ve nasil düzeltebilirim bide çok emiyor yiyor kusuyor
melike567 Aybuke54 hafifce ovalayabilirsin kizimda da olmustu bir iki kere ovdum bindaha olmadı süt birikiyormus ne alakai var bende bilmiyorum ama doktorlar kendi de geciyir diyor
ummuhan_ak Aybuke54 duştan sonra masaj yaparken ovalayın bebişte rahatlar anlarsınız zaten suratında değişik bi ifade oluyo ❤️
Gryffindor Aybuke54 Yenidoğan muayenesinde doktorumuz normal olduğunu ama kesinlikle ovalamamız sıkmamamız gerektiğini üstüne basa basa söylemişti.
yasminkoo Benim bebegimde de oldu doktora sordum hormonal geçecek sakın bastırmayın demişti nitekim geçti sakin olun yine de doktoruna gösterin içiniz rahatlasın
Aybuke54 Gryffindor çok tşk ederim Allah razı olsun içim rahataldi gerçekten panik atak gecircktim görümcem bebegin göğsü catlar kanar demişti korktum çok
morlu_baby Yenidoğan bebeğe duş yaptırırken göğüsleri ovalanır süt toplamasın die , bende annemden duymuştum şaşırdım oyle şey mi olur demiştim ama warmış , geçmiş olsun
ballibebekannesi Aybuke54 bizde de vardı hemde biraz kızarmıştı ceviz büyüklüğndeydi doktor ellemeyin ezmeyin 2 gün sonra gel dedi bende emzirirken bile ezmemeyw dikkat ettim 2 gün sonra geriledi şimdi5 aylık hiç yok😂
MinikPandam_ Aybuke54 sakın bastirmayın oynamayın hormonal bir şey doğumdan sonra olabilir kendi kendine geçiyor