Blackcloud Kızlar emziriyorum bebeğim 12.5 buçuk aylık. Kullanabilir miyim ve yan etkileri var mı anneye?
Tubaalprsln Blackcloud Ben kullandım bebeğim 2 buçuk aylıkken ara kanamam çok sık oldu post açmıştım bu şekilde olan çok varmış ondan kullanmayı bıraktım implant taktırdım
Alp_deniz06 Blackcloud ben kullandım anlamadım nasıl bırsey oldu hamıle kaldım başka doktora gıttım garantı koruması yokmuş sadece adetı düzene sokuyır bu ılac dedi
Canankrc Blackcloud bebeğim 2 buçuk aylık hâlâ kanamam devam ediyor diye doktor verdi emzirdiğimi de söyledim sorun olmaz canım
Blackcloud Ysgl26 Ayy gerçekten mi yaa? Bir yan etkisi olduğunda hapı bırakırsak yan etkileri devam eder mi acaba?
Tubaalprsln Blackcloud implant taktırdığım zaman doktor 1 ay daha kullan korun dedi o 1 ayda kullandım o zamanda vardı yeni bu ay düzene girdi implant taktıralı 3 ay oldu
Deletedmom_78 Alp_deniz06 ama duzene sokmuyor ki aksine adet kesiyor bana dogum yaptigim doktor kullanabilirsin dedi su an sok oldum Allah’ım sen koru aklımı 😂