zzelis27 Biraz uzun olucak ama doğum yaptıktan sonra bebeğimi hemen aldılar çocuk doktoru bakcak deyip anne teması almadı 1 gün yoğun bakımda kaldı orda mama verdiler 2. günün sonunda beni çağırıp emdirmeyi denedim hemşilereyle zorda olsa tuttu emdi sonra yoğun bakım servisinde kaldım bebeğimle ordaki hemşireler hem emdircen hemde mama vercen dediler öyle yaptığım için beni 50 gün emdi bende sütüm yetmiyor diye mama yaptım günde 1 kez sonra mamaya alışmış oldu daha doğrusu biberonun ağzından çok geldiği için alıştı 3 aya kadar emdirmeyi denedim uyandığında uyuduğunda sonra hiç almaz oldu kucamda gezdirip emdirdiğim bile oldu ne yaptıysam emmedi biberonla mama içti şuan 7 aylık mamayla beslendi hep birazda boğazına düşkün olduğu için 11 kilo şuan ek gıdaya da başladık
zzelis27 mamayı üstündeki talimatlara göre hazırlayıp veriyorum 30 ml içer mesela sizin bebeğiniz icmezse mamayı beğenmiyor olabilir sonra mama gaz yapabilir kabız yapabilir bunlara dikkat etmeniz gerekiyor silikon başlıkla daha kolay olmuyor mu öyle rahat geldiği için öyle emmek istiyordur