Drycgdsmete Deletedmom131 hemsireyim ve parol gibi cok bilinen bi ilacın agri kesici oldugunu bilip de ates dusurucu oldugunu bilmedigimi mi dusundunuz ? Yan etkilerinden bileşenlerine kadar yazabilirdim. Aslında yazsam mı diye düşnmedim değil ama ne gerek vardı ne de vaktim var dı zaten foruma bi sabah bide akşam girebiliyorum. Şimdi burayada başka yazıcak şeyler var ama dediğim gibi vaktim yok bu kadar yeterli heralde 👌🏻
Merve1705 MuhammedAmine çok geçmiş olsun şükran dilerim ateş sebebi sadece enfeksiyondur o kadar abuk subuk mikrop var ki bu ara insan dışarıya çıkarmaya korkuyo ya
MuhammedAmine Merve1705 Alparslan zaten çok fazla hasta oluyor ilk kez bu kadar kötü oldu eline ne geçerse kulaklarına sokmaya çalışıyor yavrum akıntı fln da yok ama ölüyorum üzüntüden ilaçlarda fayda etmedi zaten . Çok mikrop var evet çok ta düşüncesiz insan var ne diyim Rabbim korusun evlatlarımızı
Sdnkgl MuhammedAmine rahmimi beslememi söyledi doktorum imom vitamin ile coraspin kullandim hamile kaldiktan sonra da coraspin 100 mg ve oksapar 0.4 devam ediyorum şu an
Annesii MuhammedAmine Ali Emir bebeğe verilen Potasyum içeren bir serumdu. Annesi öyle yaZmıştı instagramda.
mrveaydgdu https://imgyukle.com/i/El52ay Annesi instagrama yazmıştı okuyun belki işinize yarar. Allah yardımcınız olsun bebeğiniz inşallah kısa zamanda iyileşir. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun.
MuhammedAmine mrveaydgdu yaa işte o p... isimli ağrı kesici parol serum diyorlar 😒 sadece dozunu ayarlayamamışlar sanırım
Alp02 MuhammedAmine ventolin tedavisi yapılmıştı öyle hatırlıyorum ben annesinin İnstagram sayfasına bakın isterseniz yazıyor orda
MuhammedAmine Alp02 ventolin bronşit başlangıcı olduğumuzda bizde kullanmıştık broşları açmak içindi sanırım o değildir diye düşünüyorum
MuhammedAmine asocialmom bize verilen paroldu ama Ali Emir bebeğe verileni bilmiyorum peki penisilin serumda yüksek potasyum içeriği varmı
Minikkelebek MuhammedAmine idrarı pis kokulu değilse korkmayın. İçinde ki mikrobu atıyor idrar yapması çok iyi.
Zeynebsmom MuhammedAmine dozu fazla olunca çarpıntıya sebep oluyormuş önemli olan doz demişti bizim doktorumuz
Alp02 MuhammedAmine antibiyotik serum ,ventolin ardından yüksek riskli potasyum ibareli serum tam olarak bu ilaçlar kullanılmış okudum şuan annesinin yazdığı yazıyı ardından bir de parol ağrı kesici takılmış
Zeynebsmom Fyzasel aynen bende ventolin+potasyum diye hatırlıyorum zaten ventolin bebeklerde çarpıntıya sebep oluyor yüksek doz ventolin bir de potasyum deniliyor ama eğer sararma morarma olduysa yinede temkinli olmakta fayda var anne çok haklı
mrveaydgdu MuhammedAmine evet dozunu yüksek vermişler. Allahım yardımcınız olsun. Googledan araştırın genelde bebeklere ne kadar dozda veriliyormuş.
Haticelif Kime güvenicez biz kızım iki gün önce hastalandı dr iburamin verdi prospektüs de 2-12 yaş kullanabilir diyo oysa kızım 5 aylık öyle arafta kaldım ki vermedim. Allah hepimizin yavrusunu korusun🙏🏻
MuhammedAmine Haticelif Rabbime emanetler . Elimizden geldiği kadar temkinli olmalıyız araştırmak öğrenmek zorundayız bilmiyorsak sormak zorundayız evlatlarımız çok kıymetli