Biroglanannesi Gün içinde 4-5 kere kafasını vuruyor . Ben tutana kadar çok geç oluyor . Koşarken birden düşüyor. Kafayı vuruyor Bazen ağlıyor bazen ağlamıyor . Korkmaya başladım artık yani önüne de geçemiyorum yürüyor koşuyor sonuşta . 16 aylık olacak
Alparslan_bebis Biroglanannesi Bence her bebek öyle alışmışım normal geliyor ilk düştüğünde otururken arkaya düşmüştü kafası tık dedi ağlamadı bile ama canımdan can gitti daha beterlerini yaşadıktan sonra ona mı canımı sıkmışım diyorum 😂
Senazz11 Biroglanannesi benim kardeşim de oylyedi yapma dedikçe daha çok yapardı en son kafasını yere süruyordu salak olucak fln dedik 😂😂 şuna 9 yaşında benden sağlam demem o ki yapma dedikçe yapıyor
Banu43 Biroglanannesi evet bizimki şuan düşmesi fazla yok ama kendi istedigi olmayinca birseyi basaramayinca alamayinca basliyor kafasini yerlere vurmaya doktora dedik karşılık vermeyin dikkatini baska yöne cekin bagirmayin dövmeyin siz karsilik verirseniz o kazanir dedi
Aysess38 Banu43 benim ki de 33 aylık aynen ya çok fena vurmaya başladı ..önce bu kadaryapmıyprdu bir kere vurunca rahatlıyordu resmen .. unutuyordu şimdi çok sıklaştı ve şiddetlendi resmen krize giriyor ne yapacağımızı şaşırdık her yeri mosmor oldu doktor araştırıyorz .. sizin bi bilginiz var mı doktor tavsiyesi falan aldınız mı
Aysess38 Aysess38 ne dikkati dağılıyor ne başka şey işe yarıyor çok kötü hale geldi 😞😞😞 duydunuzmu çevrenizden böyle bişey Banu43 ne yapmışlar ne yapılır 😔
Banu43 Aysess38 esimin arkadasinin ogluda aynı vuruyormus yasak hayir yapma diye diye unutmus cocuk bende doktorun dedigini uyguluyorum karşılık vermeyin dikkatini baska yöne cevirin ben vurdugu zaman kaldiriyorum hadi gel oyun oynayalim gezelim birseyler yiyelim orda ne varmış bakalim diyerek kafasını dağıtıyorum inşallah geçer
Aysess38 Banu43 çocuk pedogoguna gittik bizde .. uygulamaya ne kadar çalışşsakda o öfke nöbeti halinde çok zor oluyor işimiz 😕😞Allahım bir an önce hayırla geçer İnşaAllah🤲❤️