Yigitefeninannesi_ Bebeğim 6 ay 9 günlük bi kaç gündür uyurken kulağını tutuyor tutmaktan ziyade oynar gibi elliyo kulak kesfimi anneler
burnumagelioduuujfklkl Yigitefeninannesi_ oğlum 14 ay 13 günlük hala eller uykusu gelince sizinkide uykusu gelince yapıyor olabilir.
ElfAlparsln Yigitefeninannesi_ o dönemde benim oğlumda yapıyordu sürekli korktum kulağımı ağrıyor dedim acaba ama uykusu geldiği için yapıyormuş kuzenimin oğluda aynı şekilde demişti şimdi 1yaşında ne zaman uykusu gelse eller kulakta
Yigitefeninannesi_ alev1 kulak ağrısı olsa ağlar durmaz diye düşünüyorum bizdede bi kaç gündür var anlamadim
alev1 Yigitefeninannesi_ evet bende öyle düşündüm birde kan damlası verdiler büyük tuvaletini günde 1 kere yapmaya başladı zorlanıyor sanırım anlamadom
Yigitefeninannesi_ burnumagelioduuujfklkl evet uyutmaya yatirdigimda yapıyor genelde uykusu oldugu icin demekki teşekkür ederim
Yigitefeninannesi_ alev1 sağlık ocağının verdiginin içeriği temiz olmadığı için ve bebeklerde kabızlık gibi sorunlar olduğu için çoğu anne kullanmıyor muhtemelen o yapıyor dur
Yigitefeninannesi_ ElfAlparsln şimdi düşününce evet uykuya yaticagi sıra yapıyor sadece demekki uykusu olduğu için çok teşekkür ederim :)