Asell Kızlar ozellıkle gecelerı uyandıgında sabahlarıda uykuya dalarken ve uyanırken sureklı gozlerını başını elleriyle kaşıyor gibi mest ediyor kıp kırmızı oluyo ve aglıuor mızmızlanıyor bebegımde 3 ay 2 günlük neden böyle yapıyır ne zmn gecer bılen varsa yassın lütfen 🙏🏻
MasalAda Asell benimkide aynısıydı yüzü yara bere içinde kalırdı 4 aylıkken azaldı şimdi 5 iz bitti sadece uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturur kendisine zarar vermiyo en azından
Eymenannesi Benim oğlumda 3 aylık oldu aynısını yapıyo. Geceleri eldiven takıyorum unutursam takmayı sabah yüzünde çizikler oluyo
ErtugrulAnnesii Asell onların mızmızlanmaları bitmez illa bi yerinin ağrıması gerekmiyor onlar için öyle fenalar😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Asell ErtugrulAnnesii bende öyle dıyorum ıyıkı bır aglamayı bılıyorlar herşeylerını aglayarak halledıyorlar 😂😂
Asell [bilinmeyen] denedım canım ellerını turtuyorum uykuya dalıyor bırakınca aynı devam edıyor uyanıp🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Esrelf Asell benim bebeğimde eliyle yüzünü tırmalıyordu. Doktor burnu kaşınıyordur dedi ve alerji için damla yazdı. Şuan geçti. Uykusu gelince bir elini emiyor dişer eliyle de saçlarını kaşıyor. Öyle rahatlayıp uyuyakalıyor😍
ipegiminannesi Esrelf sizin nasıldı acaba benim bebeğim de doğduğundan beri Eli sürekli yüzünde sadece uykusu geldiğinde değil uyku arasında da elini yüzünü kasiyor Hatta kucağındayken omzunda burnunu kaşıyor