AlinaUmyy Alprslanatess karbonat yoğurt tertemiz yapıyor bana kimse söylememişti 6 ay uğraştım bi abla söyledi sonra hemen yaptım birdahada olmadı
Mercosey Alprslanatess beklemenize gerek yok. Banyodan önce zeytinyağıyla karbonat karıştırıp sürün bekleyin bi yarım saat banyodan sonra tarağıyla tarayın geçiyor. Her banyo sonrası yaparsınız. Ben bıngıldak olmayan yerleri elimle kazıdım ama bıngıldağın üstünü taradım sadece öyle öyle geçti. Temizlemezseniz azalmaz
Ahhannelik Alprslanatess erken değil temizlemezseniz çoğalır kalın bir tabaka haline gelir daha zor olur. Benim kızımda 2 ay 24 günlük her banyosundan önce yağlıyorum saçını masaj yaparak sonra banyo yaptırmadan tariyorum banyosunu yaptırıp tekrar tariyorum çok az bir konağı kaldı muhtemelen 2 banyoya tamamen bitmiş olur
AlinaUmyy drycakir 2 çay kaşığı karbonata 2 tarlı kaşığı yoğurt ekleyin karıştırıp sürün 15 dakika falan bekletin tarayıp duş aldırın ertesi gün hepsi dökülüyor yağ falan çok denedim ben zeytinyağı beklettim aylarca 6 ay kurtulamadım bunu yaptım birdaha konak falan kalmadı
Alprslanatess Ahhannelik nasıl bır tarak o bende ki keçi kılı olandan baya yumuşak yanı alır mı ki konakları
Busniscio Meslektaşım Habibe hemşireden duyduğum doğal içerikli konak şampuanı heaven earth ile üçüncü yıkamada tertemiz oldu kızımın başı . Aşırı fazlaydı bu arada . Keşke daha önce alsaymışım
Ahhannelik Alprslanatess wee baby ikili tarağı var fırça ve konak tarağı olarak e bebekten almıştım onunla tariyorum ben