Alpbaby Kızlar sütüm dolapta çok var bugün günü dolacak (3. Gün) buzluğa atsam olurmu ) sürekli sağıyorum çünkü çok birikiyor atma 1 2 gün kullan demeyin ileri tarihlide çok
twofruits Alpbaby buzluğa atabilirsiniz tabi ama önce buzluktan çıkar Sütü bebeğiniz içiyor mu ona bakın oğlum dolapta normal duran sütü içerdi buzluktan çıkan sütü kusardı o yüzden sağıp aynı gün yada iki gün içinde verirdim mutlaka buzluğa koymadım içmediğini farkedince
Kuzularinanasi Alpbaby calisan anne misiniz.o stok zamanla azalir biter ,buyudukce ictigi miktar artiyor ya gunluk sagdginiz yetmiyor.ama ev hanimiysaniz yazik olmasin bosa sagip cöp olmasin.buzdolabinin buzlugunda max 3 ay saklanir cunku
Alpbaby twofruits ben buzlukta bir arkadaşımın bebeğine biriktirip veriyorum benimkine dolaptan veriyom dolaptakinide buzluğa alabilirmiyim
Alpbaby Kuzularinanasi ev hanımıyım boşa gitmiyor süt annelikte yapıyorum buzdolabından alıp buzluğa kaldırabilirmiyim
Kuzularinanasi Alpbaby koyarsiniz tabiki de.fazla stogu nasil tuketeceksiniz ben onu dedim.3aydan fazlasi bozulur.cok fazla var dediniz cunku