Aysaayigitt Kızlar emziriyorum oğlum 10 aylık , emziriken antidepresan kullanan , psikiyatriden veya psikologdan danışmanlık alan var mı ??
BabyBaB Aysaayigitt psikiyatra gittim ama ilaç vemedi aslında benin durumun ilaçlık sanırım emzirirken vermiyorlar🫢
Aysaayigitt ehlenmomyy etkili oldu mu peki , kendinizi nasıl hissediyorsunuz ben baya stres ve sinirli bi haldeyim
ehlenmomyy Aysaayigitt çok etkisi var evet 2 kucuck cocugum var eşimde yok yanimda biraz daha rahat gevirdim bu süreci bende takintili stresli birisiyim 1 yila yakin oldu kullaniyorum şuan birakma donemindeyim yarim kullaniyorum lohusayken başladm depresyon ile emzirmeyi birakinca kilo almam icon ek ilacta verdi doktor onuda bikac ay kullanip kilo alinc biraktm şuan paxili birakma aşamasindaym
Aysaayigitt ehlenmomyy teşekkür ederim, bende daha önce psikologla görüştüm bi dönem daha iyiydim ama galiba sadece konuşuyor olmak bana yeterli gelmiyor haftaya randevu alıp bür de psikiyatriye gidicem ilaç kullanma konusunda tereddütlüyüm ama daha iyiyiye dönmek için mecbur verirse kullanırım bende