PonciKom GonulAyd ben uygun diye degl primankn içinde istenmeyen madde var oyuzden kmse kullanmıyor bır cok fenomende artk prima kullanmıyor onlarda para var kulşansa onlar kullanırdı ıntgramdan muhendısınoglunu takıp et derim
GonulAyd PonciKom sıkı takipcisiyim yıllardır.. ama bazen kimyasal istemesekte olmayinca olmuyor. Icinde kimyasal olmayanlarn hepsini denedim hemen hemen 1.5-2 ay denedim yazik bebegim pisikten kurtulamadi hep sızdırma kaka bulastrma derken ilk defa bezde primaya gectim ondada memnun kaldım sonunda iyikide gecmisim bebegim mahvoldu aylarca.
PnarYektaA Btl411 Ben kullanıyorum şu an incecik çok rahat sızdırma pişik olmadı sleeyden canbebe ye geçtim pişik kremi felan sürdüm kullanmadan önce şu an memnunuz
Erencinarinannesi ZeySa2019 evet çok fena pişik yapıyor benim oğlumu mahvetti ben bezden olabileceğini ilkden düşünmedim 3 ay boyunca bunu kullandım ve sürekli pişik di bir haftadır sleepy kullanıyorum çok memnunum
Ayseciginannesi Btl411 molfix i ilk defa bu ay aldim 4 numara cok kotuymus her sabah cocugum uyandiginda cis kiyafeti islatmis oluo, kaka yapsa azcik altinda dursa aninda disari cikio, sleepyden baska bez tanimam ya
Btl411 Ayseciginannesi evet ya benimde öyle oluyor şuan heryer ıslak oluyor normal de böyle değildi molfix
Erencinarinannesi Btl411 bilmiyorum ben uzunca bir süre kullandım pure&soft u ve hep yara oldu ben sürekli pişik kremi alıp durdum en son bezi değiştim ve yaralar geçti
Doram Btl411 arkadasım sleepy kullanıyodu cnm bı ara bıttı bulamadı acılıyetten can bebe aldı cocugun apıs arası bıldıgın cıger gıbı oldu derısı soyuldu komple haftalarca ugrastı duzelsın dıye
PonciKom GonulAyd bebekten bebegede oluyo ben slepy kullandım hucbısey olmuyor bazıları bım bezı dıyor bazıları goon diyor minies dıyor benmde kafam karıstı iyice bebekten bebegee demekki bu arada zaten pişik yada sızdırma yapmamasının sebebi ıcındek kımyasaldan dolayuymıs
aysaa Btl411 sleepy çoook aşırı taşırma yaptı molfix çok toplanıyor rahatsız ediyordu canbebe iğrenç goon kullandım dokusu çok iyi ama yan bantları çok ince olduğu için malesef oda geçirmeye başladı bugun evy baby aldım iyi gibi buda olmazsa minies denicem piyasadaki tüm markalar elimden geçti resmen 😂
ealimother Btl411 sleppy sızdırdı molfix sızdırdı üstüne birde sürekli kakası belinde oluyordu prima kullanıyorum gayet memnunum e bebeğin bezini arkadaşım kullanıyor alerolu olanı uygunda o da sızdırma yapmıyormuş ondan denedim bir iki tane evet sızdırmıyor ama kalın bir iki cişle bile çok dolmuş gözüküyor prima pahalı ama öyle bir sorunu yok geçmeyi düşündüm ama öyle çabuk dolması daha çok tükettirir bir farkı kalmıyor