06Esra06 Arkadaşlar hiç açılmamış 80’li 4 paket Sleepy extra 5 numara bez satıyorum . Tek olarak da alabilirsiniz çoklu da alabilirsiniz .Çok fazla almışım bunun için satıyorum.190 tl 1 paket .Düşünürseniz ulaşabilirsiniz
ilkim_oglum Zaten 200 lira en azından kargo falanda yok sizinki nasıl uygun oluyor buradı 2. El ihtiyacı olanlar burda uygun fiyatla alabilsin diye
06Esra06 ilkim_oglum ürünler hiç açılmamış zaten biraz daha yardımcı da olurum düşünen olursa fiyatta
Defnesa Zaten market fiyatı bu sizden niye alıp kargo ücreti versinler ki ucuza sat madem bjrinin işine yarasın sen zaten daha ucuza almisindir güncel fiyatı 190
06Esra06 Defnesa trendyola girip bakabilirsiniz şu an ikili fiyatı 425 lira yani bi 80li paket 210 lira .Almak istemiyorsanız almayabilirsiniz .Ben hayrına satmıyorum fazla almışım aldığım parayı çıkarmaya çalışıyorum .
06Esra06 Defnesa ki dediğim gibi 150ye kadar veriyorum bu şu demek oluyor 160 loşu 300 tl .internette 120 li paket 370 tl .Matematik hesabınız yetiyorsa gayet uyguna vermiş olduğumu anlarsınız
06Esra06 Defnesa kargo bile vermiş olsa 330 tl olur bu da 40 lira daha uyguna veriyorum demek .ne bekliyorsun 100 kiraya mı vereyim??
06Esra06 Defnesa öyle olsa hayrına bez veriyorum derim dimi? Ben zaten diyorum ki satıyorum,açılmamış ürünü satıyorum .Türkçe aslında ama yine de zor oluyor sanırım senin için anlamak