Ahazize Magnet ve dua kitabı haricinde , farklı bişe dağıtan oldu mu arkadaşlar aranızda. Bi arkadaş mutfak havlusu dağıttım demişti oda güzel bi fikirmiş.
S2022 Ahazize bende dua kitabu dağıtmayı düşünüyorum ama mutfak havlusu ne alaka biraz saçma geldi açıkçası
Premomezra Ahazize zikirmatik hediyelikler var bende Mevlüt yapcam bakıyorum öyle zikirmatikte güzel 😂
Melis1706 Ahazize ben mutfak havlusu kese icinde dagittim valla daha iyi oluo aldigim yer artarsa getirde demisti goturdum parasinida aldim.yasin dagitcaktim ama yazilar cok kucuk kimse onlardan okumuyor magnet herkes cope atiyor
theanalikko S2022 nesi saçma sonuçta dua okunuyor dağıtılanlar da hayır diye dağıtılıyor. Ben çok severek kullandığım için ben de havlu dağıtmıştım. Napayım buzdolabında işe yaramayan magneti mesela?
Ahazize S2022 bence hiç saçma değil çok mantıklı geldi , işe yarayacak bişe insanlarında hoşuna gitmiştir diye düşünüyorum.
Leylima Ben şu yeni çıkan süslü zikirmatiklerden dağıtmıştım kadife bir kutusu vardı kızımın adlı yazıyordu üstünde içinde gül yaprakları ve zikirmatik vardı. Herkes çok beğenmişti canım teyzelerin ellerinde görüyorum kullanıyorlar☺️☺️
S2022 theanalikko bana göre herşeyin bir yeri var hediyelikte olsa ,tabi bu sizin düşünceniz bilemeyceğim,
Ahazize theanalikko Bende öyle düşünüyorum , magnet çok gereksiz geliyo, dua kitabı tamam güzeldi ama artık oda hwrkes dağıttı herkesin evinde fazla fazla olmuştur diye düşünüyorum . Galiba sizle konuşmuştuk mutfak havlusunu, çok güzel bi fikir.
theanalikko Ahazize evet benle konuşmuş olabilirsiniz 😊 bende o kadar çok yasin var ki birde küçük küçük zaten. Yaşlılar falan yemeniye de seviniyor oyasız falan oluyor ama o da herkese hitap etmeyebilir. Biz köyde ya havlu ya yazma dağıtırız
Nescafemm Ahazize dün bi tanıdığmda gördüm anahtarlık dağıtmış . Mumluk , yiğenimin doğum gününde çubuklu oda kokusu dağıtmıştık hayla daha odamda süs olarak durur mesela. Aklıma bunlar geldi