Eeskaa Benim kız 5 kıyafet değişiyordu günde öyle salyası akıyordu ki bende başta inanmadım aldıktan 3 gün sonra hiç birşey kalmadı kesinlikle tavsiye ediyorum
Arascyln Handan57 arkadaşım da kehribarsepeti 'nden aldı onun da sertifikası var o da ınstagram da ikisine de fiyat sorup bakabilirsin canim
Havvank elmalikurabiye ben de tots and more den aldım 170₺ di sanırım sertifikayı hepsi gönderiyor ama bunun sertifikası sorgulanabiliyor bilginize pahalı ama türkiyeye kehribarı ilk getirenler. Gerçekten cok işe yarıyor
Prenses2019 Balkizannesi haddini bil ben kimseye hakaret etmedim sende düzgün konuş ne demek cahil. Sormuş bende fikrimi söyledim bunun neresi cahillik.Terbiyesizlik yapan.
Balkizannesi Prenses2019 tatlım hiç bir bilgin olmadan nasıl oluyor da olumsuz yorum yapabiliyorsun peki bilmiyorsan yorum yapmicaksin bunun adı cahilliktir 🤦🏻♀️
kelebekimsi Bende instagramdan melsydesing den aldım litvanya’dan sertifikalı geliyo.Takalı 2 hafta oldu 6,5 aylığız bakalım diş bekliyoruz nasıl sonuçlanıcak.
Sasah1441 Medine55 o sayfada çok ucuz bende alacaktım glt sertifikası sordum glt li ürüne farklı fiyat verdi dikkat edin derim ben sertifika hepsinde var ama glt sertifikası hepsinde yok!!!
Mom9 Prenses2019 kullanmadığınız çok belli. Yoksa böyle yorum yapamazdınız :) her derde deva bence kullanın. Piyasada satılabilir mi boğulma tehlikesi olsa ve bu kadar revaçta olabilir mi?
Yasemin43 Balkizannesi bileklikte salya kesiyor mu ya bize de hediye geldi fakat çok küçük boynuna tam olduğu için takmıyorum bilekliğe çevirmek istiyorum ama yararı olur mu diye tereddütteyim
Balkizannesi Yasemin43 ayak bileğine bile takabilirsiniz eğer denk gelirse bileğine henüz hiç kimseden olumsuz birşey duymadım bu kolyeyle ilgili denemenizde fayda var tabi
Yasemin43 Balkizannesi teşekkürler deniyeyim bali ya sıkılmaktan öpülmekten ağzımızın suyu durmuyor bizim de