Aysimat Benim oğlum 23 aylık. Uyku problemlerimiz 11 aylıkken başladı daha öncesinde tabiki zor uyutma gece uyanma gündüz kısa uyumalar oluyordu ama 10 11 aylık civarı bunlar pik yaptı gündüz 2 uyku yaptırıyordum ama uyutmam 1 saati buluyordu ve yarım saat sonra hoop ağlayarak uyanıyordu geceleri de saat başı uyanmaya başladı geceleri eşim eskiden destek oluyordu ama oğlum geceleri onu istememeye başladı ve o kalkıp uyutmaya çalışsa bile olmuyordu ben kalkıyordum. Artık uykusuzluk stress derken oğlumla ilişkimiz de bozulmaya başladı kaliteli vakit geçiremez olduk. 2 ay dayandım 13 aylık olunca uyku Eğitimi almaya kadar verdim. Şansımıza o kadar iyi Bi eğitmenler çalıştık ki 2 hafta da bütün sorunlar uçtu gitti oğlum doğduğundan beri ilk defa 3 saat gündüz uykusu uyudu, biz düğüne gittik uyukusu geldiğini anladım eline uyku oğlum iyi geceler dedim oğlum düğünü seyrederken uyudu kaldı. Şuan 23 aylık gündüz 1 saat 15 dk falan tek uyku yapar uyutmam max 30dk, gece 9 9buçuk gibi uyuturum sabah kendi uyanmazsa ben en geç 8 buçukta kaldırırım gece uyanmaz ekstra bir durum(hastalık, diş) olmazsa