Aybuke54 Kızlar bebeğim 4 günlük ilk iki gün sütüm olmadı emziremedim mama verdim mecbur aç kaliodu ama baktim ki gözlerinin beyaz yeri sarı gibi duruyor sizce bu bir sarılık mı 😢😢😢
Talha_kus0 Aybuke54 evet canım çoğu bebekte oluyor korkma ebnim bebeğimde de vardı kontrole gidince Dr söyler zaten ne derecede var
cimcime1018 Aybuke54 Evett bizde de var ama korkmayın. Bol bol emzirin. Ve de tabiki doktora da götürün onlar da görsün bı
Mooms Aybuke54 Yenidoğan sarılığı oluyor bebeklerde Genelde 2 hafta içinde geçmeye başlıyor takip edin artıp artmadığını. Özellikle bacaklarına bakın sarılık kafa gövde bacaklar şeklinde ilerliyor. Bol bol emzirmeye çalışın
tekbasimabakiyorum Aybuke54 her bebek sarılık olur korkmayın, bizimki üç ayda geçti uzamış anne sütü sarılığı vardı. Taze anne olduğunuz için aşırı panik olursunuz şimdi ama maksimum olacak şey fototerapi alır o kadar, ciddi bir şey değil 😊
Astral Aybuke54 değer 16 nın üstündeyse veriyorlar ama genelde bir gece kalıyolar zaten fototerapi alıyor özel hastanede sizde yanında kalıyorsunuz devlette de öyle mi bilmiyorum hiç korkmayın çoğu bebekte oluyor biz bir gece kaldık nasıl üzülmüş ne kadar ağlamıştım 😃 boş yere ağlamışım diyorum şimdi ama işte annelik🤗 saat başı emzirin uzun süre uyumasın sütünüzün yetmediğini düşünüyosanız mama takviyesi yapın 10. Günü geçti mi tehlikesi kalmıyor ama mutlaka değerine baktırın vakit kaybetmeden
Mooms Aybuke54 Anlıyorum sizi ben de bebeğimi sarı gördükçe üzülüyordum emzirdikçe sarılığı azaldı sonrasında normale döndü içiniz rahat olsun panik yapmayın birçok bebeğin sarılığı geçiyor yenidoğan daha bebeğiniz bu çok normal. Takip edin doktorunuz da sizi bu konuda bilgilendirir merak etmeyin
Mooms Aybuke54 Onlara masaj vb bir şey yapmayın sakın bebeklerde memelerde şişlikler de olur görmeden yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem sizi yine de bunları doktorunuzla da görüşürseniz çok daha iyi olur :)
Bebegimm1 Aybuke54 evet sarılık oluyor siz 2 saat olmadan besleyin 1.5 saatte bir mama verip sık sık da emzirirdim o şekilde düştü sarılıgı o gözdeki sarılık da en son kayboldugu için yaklaşık 2 ay snra normale dönmüştü
Bebegimm1 Aybuke54 benmkide öyleydi ilk zamanlar çok gelmezdi sarı kıvamlı süt gelir onu verin bi damlada içse şifa olur zamanla iniyor göğsünüzdeki süt