TRTCOCUK Geçen sefer seçim kağıdı vardı ben onu yırtıp attım şimdi tekrar seçim kağıtları dağıtılacak dendi ama vermediler eeey pazar günü ne yapcaz nasıl oy kullanacaz hanimlar
yagmurkokusu_ TRTCOCUK e devletten de gösterirseniz oluyor biz geçen seçimde de öyle kullandık seçmen kağıdını kaybetmiştik. Bu kez de almaya gitmedik.
tatlisert TRTCOCUK bize gelmemişti biz edevletten öğrenip gittik bı sorun olmadı. Yani edevletten açıp gösterirsiniz
Elika00 TRTCOCUK seçmen kağıdı sizin hangi okulda hangi sınıfta kullanacağınızı gösterir. E devletten bakıp ekran görüntüsü alın kimlikle kullanırsınız zaten kağıda gerek olmaz sıraya bakmak için kullanılır kağıt
delirmeceler TRTCOCUK aynj yerde gireceksiniz bugün bizde sorduk böyle söylendi siz yinede e devletten bir bakın
2prnses1prens TRTCOCUK geçen seçimde seçim kağıdı almadk sıra numaranızı e devletten öğrenmeniz yeterli
Sarikuzumalp TRTCOCUK e devletten bakabilirsiniz. Posta kutunuzu da kontrol edin. Benim de bugün kutuya bırakmışlar.
Birdunyabircennetannesi TRTCOCUK Tekrar geldi bize Ama ilk oyunda seçmen kağıdımı kaybettim E devletten baktım