Nrnl oglum 8 aylik, ben de cok yasadim bu sorunu, hâlâ da yasiyorum, kucukluklerinde pek velli olmuyor ama biraz daha buyuyup bilincli bi sekilde emmeye basladiklarinda insan anliyor nedenini, on sut genel olarak bi cok annede tazzikli gelir, bebekler bizim gibi iki uc yudumda bir nefes almazlar, yari nefes yari yutkunma yaparlar, bu esnada tazzikli geldigi dakikalarda genellikle bilca hava yutarlar uzerine emmeye devam edince midelerinde sislik yapiyor, bebek ac emmek istiyor, memeye yoneliyor iki cekiyor ama yuttukca midesindeki hava basinc yapinca geri birakiyor, ac oldugu icin tekrar emmek istiyor ve bu kisir dongu boyle devam ediyor, dik pozisyona getirdiginizde sakinlesmesinin sevbebi de bu hava cikis yoluna dogru yukseldigi icin rahatliyor, yatirinca midede yayildigi icin rahatsiz ediyor, ne verimli bi sekilde emebiliyor, ne de bizler tereddutsuz emzirebiliyoruz, size tavsiyem her kendini geri attiginda omzunuza kaldırıp sirti ve siz dumduz durup gazini cikarip emzirmeye oyle devam edin, yoksa o gaz emzirme bittikten sonra kolik sanciya donup hem bebeginizi hem de sizi yipratir, biz bu sekilde daha verimli emme seanslari geciriyoruz 🤗🤗💕💕