5465ss 3 buçuk aylık oğlum var bir süreden beridir her sese her harekete korkup çığlık atıyor çok ağlıyor gözü kızarıyor yaş doluyor bitanemin hastaneden dönüyordum abim arabada hapşırdi onun sesinden eve gidene kadar ağladı zor sustu ne yapayım bilemedim bugün akşam bir hoca vardı götürdük çevrede bilindik biri ablamın çocuğuna falanda çok iyi gelmiş öyle ortadan para fakan Yok suya okudu okuduğu Kur’an ayetlerini bile duydum hepsi yanımda okudu üfledi çocuğuma suyu sabah öğlen akşam içir dedi inşaallah iyi gelir Rabbim şifa versin dedi . İnşaallah iyi gelir inanıyorum iyi gelicek Allah’ın izniyle evde ses çıkarmaya korkar oldum 😬 böyle bir dönem atlatan var mı aranızda
Ruveydaa 5465ss 4,5 aydan selammm, Benimki yüksek sesten korkuyor, aniden yüksek ses duyarsa korkuyor. Önceden ufak seslerden bile korkardı, şimdi biraz daha iyi
Toprakbebekk 5465ss okutmakla iyi yapmışsınız sizde bol bol okuyun zamanla geçecektir inşallah. Felak, nas, ayetel kürsi bol bol okuyun Rabbim şifa versin inşallah.
ummuhan_ak 5465ss kız kardeşimde öyle herşey den korkardı, ben bebeğim doğduğundan bi ses yapıcağım zaman yüzüne bakıp gülümseyerek anlattım sesleri, şimdi sulu süpürgeyi bile çalıştırdığım zaman korkmuyo çok şükür
Semahalitemin Benim bebegim de aşırı korkuyor canim. Çok çok korkuyor her şeyden düşün parmak citlamasindan bile korkuyor ne yapacağımı bilmiyorum bende hoca da okudu ama geçmedi. Ben sürekli dua okuyorum Felak nas Ayete’l-Kürsi. Geçer inşallah ya büyük sıkıntı
Semahalitemin 5465ss aynen mesela oy kullanmaya gitmiştik insanları görünce canavar görmüş gibi ağladı yarım saat. Artık şey dediler bana niye bu çocuğu hiç dışarı çıkarmadın falan.. Halbuki her gün dışarıdayız alışması için ama yok yani
5465ss Semahalitemin bide arabada bile ağlar milletin çocuğu araba için can atar benim çocuk sevmiyor 😂
Gamzesa Korkması ağlaması çok normal şuan etrafi tamamen algılıyor farklı seslerden veya şiddetli seslerden korkabilir zamanla düzelecektir sık sık dışarı çıkarın farklı seslere aşina olsun zamanla adapte olur