123hnd Istanbulda yaşayanlar bu havalarda dışarı çıkarken bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz.. 4 aylik bebegim mont yada tulum alamadım arabasına pusete koyup battaniye ortuyorum ama bazen pusetinde durmayinca sıkıntı oluyor ne önerirsiniz.. bahar geldi diye mont almamıştım
papatyam-34 123hnd annemin ördüğü hırkayı giydiriyorum bazen penye hırka ya da şişme yelek ☺️ Montunu yanıma alıyorum uzak yere gidersem falan ya da gittiğim yerden hemen dönmeyeceksem rüzgar çıkar soğuk olur giydiririm diye taşıyorum hep
MMADEN 123hnd mümkün oldukça hava duruma bakıp çıkıyorum, Genelde 2 civarı çıkıp 5 civarı eve geliyorum akşam üstü esiyor çünkü ☺️ Uzun kollu zıbın ona uygun alt kıyafet giydiriyorum, Yanıma da hirka alıyorum eserse diye o kadar ☺️
Noname21 123hnd İstanbul’un havası tam hasta edecek tarzda şu an ben yelek alıyorum yanıma duruma göre giydiriyorum ince uzun kollu body üstğne
papatyam-34 123hnd evet geçenlerde aşırı sıcaktı sadece kısa kol ile çıkardım öyle bile terledi ertesi gün yağmur bastırdı şuan da iyi gibi ama insan yine düşünüyor acaba ince mi kalın mı hasta olur mu diye 🫣
BabyArel 123hnd bebenin kışlıkarı bir türlü kaldırmadım ne dengesiz havalar içine body tarzı giyiyor atletle beraber üzerine hırka alıyorum muhakkak
123hnd papatyam-34 evet evet kesinlikle bide benim ilk çocuğum hiç bilemiyorum çoğunlukla evdeyiz o yüzden 😁