Yagmur1 Geçen hafta çarşamba tutumlu anne den anakucağı sattım kargoya verdim daha ne parası yattı ne de Kargo ulaştı mı bilmiyorum da şimdi de siteye giriş yapamıyorum
Nekwam Yagmur1 3 gun içinde gondermeniz gerek ki genelde 2 günde ulasir kargo. Alici onayı gerekli satanin parayi alabilmesi icin. Site yardimina ulasmaya calisin arada girmemezlik yapıyor bende de. Ben hep satın aldim bilgim bunlar🤗
Deletedmom0086 Yagmur1 bende modacruz zebrama kullanıyorum zebrama dan satınca karşı taraf onaylamazsa 3 ay da geçse onaylamıyor ama destek ekibine onaylarmısınız yazınca onaylıyor. Modacruzda alan kişi onaylamazsa teslim olduktan 48 saat içinde otomatik onaylıyor.
mikelenjelo35 Yagmur1 o zaman ürünü aldım diye onay vermemistir.urun elime ulaştı diye onay vermesi lazim
16022019 Tutumlu anne degilde farklı uygulamalardan satıslar yaptım. Alan kişi ödemeyi yapar siz kargolarsınız o onay vermediği sürece para hesabınıza düsmez. Eğer onaylamazsa siteden siteye fark ediyor mesala 24 saat icinde uygulama otomatik onaylar. O da tutumlu anne hesabınıza düser sizde kendi hesap numaranızı yazıp aktarım yapabilirsiniz