ArzUmut Merhabalar Oğlum 5 aylık. Dönmeye yeni başladı ama sırt üstündeyken, karnının üstüne doğru dönüyor. Normal olanı karnı üstündeyken sırt üstü dönmesi. Kafam karıştı. Bir sorun mu var acaba?
Denizanne ArzUmut benim bebeğim 4 aylık şuana kadar 2 kez döndü sırt üstüyken yüz üstüne döndü. Altta kolu kalıyor ama kolunu kurtarmayı beceremiyor 😄🤦🏻♀️
zumramomm ArzUmut biz ilk dönmeye 2.5,aylıkken başladık 3aylikken baya baya arttı 3.5aylikken hem sırt üstü hem yuz üstü dönüyordu elini de kurtarıyordu ancak 4.aya girdik asiydi öksürüktu pek keyfi yok uyuyor ve kucak istiyor surekli
Defne_123 Bizde dün eşimle bu konu hakkında tartıştık 2 aylıktan bu yana sırt üstü yatarken hep kafasını kaldırır dururdu suan kafasıyla bacaklarını kaldırıyor ama henüz dönmedi eşimde nie hala dönmedi işte bilmem ne die fln bende haliyle çok üzüldüm anneme dert yandım annem dio e sütünü wermedin ondan böyle oldu dıor kızım 4 aylık we dünden beri aglıyorum acaba kızım benm sütmü almadı die iyi gelişmiyormu iyi büyümicekmi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum bu yazıyı görünce bile gözlerim doldu
Bernaebu Defne_123 sütunuzle ne alakasi var allah askina üzmeyin kendinizi bosuna hangi anne bebegine sutunu vermek istemezki.benimkide emmiyor sagiyorum ama cogunlukla mama veriyorum cunku sagdigimda cikan sut az cikiyor.doktorunuz gelisimini iyi biliyorsa baska kimseye kulak asmayin saglikli olsun cani icinde olsun yetmez mi yavrularimizin.
Defne_123 Bernaebu Allah’a şükür herseyi iyi herseyi gelişiyor olması gerektıgı gbi eşimle dün. Ayrı tartıştım annem bgun böyle konuştu walla daraldım çocuk yetiştirmek deglde etraftakilerin o lafları nı çekmek çok zor
ArzUmut Defne_123 sizi üzdüğüm için ben daha fazla üzüldüm. Bende mamayla besledim bebeğimi ilk ay. Olmadı sütüm pek. Neler içmedim ki süt olsun diye. Bebeğim 4 gün kadar hastanede yattı aşırı zayıfladığı için. Mamayı da almadı bi süre. Şimdi evham yapıp canımı sıktığım şeyden dolayı utandım sizin cevabınızı okuyunca. Tekrardan özür diliyorum
Rose10 Benım bebeğim de 3,5 aylık ve sırt üstü yatırdıgımda yüzüstü dönebiliyor ilk gördüğümde çok hayret ettim erken değil mi diye ama her bebek farklı oluyor işte sonucta hıc emeklemeyen bebekler bile var o yuzden dert etmeyın