Cennet2811 Bebeğim 6 aylık yaklaşık 1 aydır aşırı huysuz yere bırakıyorum kendi kendine bırakıyorum arkamı dönüyorum başlıyo sızlanmaya mızmızlanmaya göz yaşı yok kuru bi ağıt tuvalete gidemez oldum kabız değil ateşi yok Herşey normal ama kendisi huysuz bazen kucakta bile durmuyor hep bi ağıt nedendir bu tecrübeli anneler ne yapılmalı yardımcı olabilirmisinizzzzz🥱🥱
MuhammedAlpinAnnesi Cennet2811 7 ay 6 günden bildiriyorum bizde hala aynıyız. Odada tek başına dahi kalmıyor o benim bir parçam ya koala 🐨 gibi yapışık geziyoruz. Omuz, kol, bel, bacak, ayak tabanı her yerim zonkluyor artık..
Tosbikannem Cennet2811 8. Aydan bildiriyorum aynıyız yapışık ikizim gibi sinir sistemim çöktü omuz kol boyun bel denen birşey kalmadı ev işleri zaten yok ne zamana kadar sürer neden böyle oluyor bilmiyorum ama tekim ve tuvalete bile gidemiyorum bu günlerde geçecek ama canı sağolsun bebeğimin
Mefat Cennet2811 1 yaş 2 aylık aşırı miz miz sürekli ağlayacak bir şeyler bulabilecek kapasitede ve elimi hiç bırakmıyor beni çok bunaltiyor ne yapacağımı bilemiyorum
Mygirlmybaby Cennet2811 o aylarda anneyi babayı kaybetme korkusu oluşuyor diye biliyorum. Aynı durumu bende yaşadım ama cee oyunu oynayarak ona aslında gitmediğinizi orada olduğunuzu hissettirebilirsiniz
Cennet2811 Mygirlmybaby Ya aslında sürekli oynuyorum su oyunu da hazırlıyorum kendisine hani dalar belki bi yemek belki bi iş yapabilirim diye yok odadan çıktığım an başlıyo odaya geliyorum kollarını açıyo kucak istiyo kucağıma alıyorum yine memnun edemiyorum herkes diyo o kadar da değildir temizlik yemek yalanacak kadar mı durmuyo tuvalete bile gidemiyorum anlamıyor kimse
Mertveannesi2211 Cennet2811 6 ay 5 günlüğüz doğduğumuz dan beri öyleyiz bir çözüm bulamadım diğer odalara koşa koşa gidip gelmekten zayıfladım biraz 😀
Cennet2811 Mygirlmybaby zaten yürüteçe koyuyorum bağırıyo ağlıyo bu defa yanına gidiyorum kollarını açıyo kucağıma gelmek istiyor 10 dkdan fazla durmuyo yürüteçte