Bal_bubu ysmntopal Canım memnunum baby goattan geçtim ben buna arkadaşımın bebeği çok gazlıydı oda bundan çok memnun
Beyza30 ysmntopal Aptamili oğlum doğduğundan beri kullanıyorum hatta aptamil 2 ye geçtik çok da memnunum🤗
endlesslove ysmntopal Memnunum kızım severek içiyor hipp combiotic kullanıyordum hem kusuyordu hemde bu kadar iştahlı yemiyordu.
osibrabia ysmntopal suan aptamil comformil kullaniyoruz ve memnunum yani diger mamalara nazeren bu en az gaz yapani
BOLAHENK osibrabia Az da olsa gaz yapıyor yani öyle mi ben gaz ağrıları geçsin diye kullanıyordum oysaki alta conformili
ummuhanipekoglu ben kullanıyorum aptamili canım çok memnunum doktorumuz yakın takip ediyor kilo alımı çok iyi gidiyor.
osibrabia BOLAHENK yani mamalarin hrpsi gaz yapiyo bence hatta sutumuz bile yspabiliyo bu normal bisey ama onemli olan azaltabilmek
Zeynepalya_ve_annesi ysmntopal ben cok nadir veriyorum mesela kahvalti yapmadiysam daha karnim acsa 60 cc veriyorum ardindan yarim saate sonra emziriyorum.karnimi doyurup
Saripapatyaannesi34 ysmntopal bizde aptamil kullanıyoruz memnunuz kaka sayisida iyi kilo alımı da kabız yapmadı çok şükür
Mam Bende Aptamil pronutra kullanıyorum memnunum gaz , kabız vs yapmadı kilo alımını 10 gün sonra ogrencez günde 1kere falan veriyorum ama