Deletedmom280 Kızlar 2 gun oldu acalı kzım bugun uyuyamadı burnu kurumuş hep onersı cozum bulan var mı peteklerde su asılı ama fayda etmiyor acıkcası
Devushka Deletedmom280 Oznurozer kızlar ıslak bi havlu atabilirsiniz peteğe bizde buhar mak de var ama yinede tıkandı dün havluyu denedim işe yaradı bnm bile burnum açıldı
Deletedmom143 Deletedmom280 buhar Makinesi kullanmanızı öneririm bulunduğu odada açın hava nemlensin sonra bebeğinizi götürün odaya
Aframeva Oznurozer havayı kurutuyor benim iki oğlumda da alerjik astım var kalorifer yandığı gibi tıkanıyorlar buhar makinası kullanıyorum
Oznurozer Aframeva aaa hiç duymamıştım gerçekten ama siz söyleyince anladım bende benim kızımında çok tıkanıyor burnu. Oda onunla alakalı galiba. Ne yapmamız gerekiyor peki
Dilekkkkkk Oznurozer öncelikle eve nem cihazı alın 40-60 arası evdeki nem oranı normal değerdir altına düşer ise 40 ın buhar peteklere du koymayı deneyin işe yaramaz ise buhar makinası alın nemlensin fakat bebek odada iken çalıştırmayın sakıncalı 60 ın üzerine çıkıyor ise astım riski yükselir nefes alma da zorluk çeker nem kurutma cihazları satılıyor o işinizi görür o zaman da onu almak gerekir fakat burnu kuruyor die kafanıza göre almayın buhar makinası önce evdeki nemi ölçerek devam edin bilmeden zarar verebilirsiniz
Aframeva Oznurozer Aslında pek bu saydığımız şeyler işe yaramıyor tabi EGER alerjik astımı varsa çocuğunuzun benim oğlum şuan sekiz yaşına girdi kışa girdiğimizde alerjik ilaç kullanmaya başladık çok şükür etkisini gördük şuan için tikanmadi
Cemremmmmm Deletedmom280 hmmm çocuğun yattığı odanın özellikle 19 dereceyi geçmemesi gerekiyor.soğanı ortadan ikiye böl üzerine beş on tane karanfil sapla başının ucuna koy kokusunu alsın.ama uyuttuğu odanın ısısını ayarla mutlaka.
Deletedmom388 Deletedmom280 ben odaya hava nemlendirici alıcam.. zaten çok açmamak gerek petekleri, 22derece olmalı dedi doktorum ..bende de oluyordu bu sorun ama umursamamıştım,kızıma da olmaya başladı 2aylık, onun için mutlaka edinicem o makinelerden
Deletedmom280 Deletedmom388 Serene merhaba yorumunuz İcın tesekkurlr nem olcerm var 45 gosterıyor nem derecesini onerılerınızı denıycgm
Serene Deletedmom280 Öncelikle nem ölçer edinin.odanın nem oranı ortalama 40-60 arası olması gerekiyor. 40’ın altında düşmemesi gerekiyor.peteğin üstüne nemli havlu yerleştirin,o da nemi yükseltmezse termostatlı buhar makinelerinden edinin. belli neme ulaştığında kendini kapatanlardan.Sürekli çalışanlar da sakıncalı yüksek nem yarattığı için.