Burcu-Evren Eminim buradaki birçok anne bebeğinin uyumamasından şikayet eder ama biz de durum farklı.Bebeğim sürekli uyku halinde emzirme ve mama takviyesi almasına rağmen kimi zaman çok kimi zaman az emiyor bu tarz bir durumla karşılaşan var mı ?
Mergulce Burcu-Evren ben varım.doğduğundan beri bu şekilde.dün akşam 5,5 saat sonra emzirebildim oda kendi kendine uyandı biz uyandırmaya çalıştık olmadı.bide çok az emip yine dalıyor uykuya.1,5 aylık şu anda.çok zorlarsam öğürüyor.zaten reflüsü de var
Burcu-Evren Deletedmom322 evet sarılığı vardı. Atlattı çok şükür. Oldukça zor günlerdi kan transferi filan yapıldı. Ama şimdi sürekli uyuması yine korkutuyor.
Deletedmom322 Burcu-Evren uzayan sarılık olabilir. Tekrar bi görünün isterseniz. Benim bebeğim de geç atlattı çünkü
Merveyavuz Burcu-Evren Oğlumda uzayan sarılık geçirmişti tam 5 buçuk aylıkken tamamen düzelmişti rengi. Ama uyku yapmıyordu o şekilde. Değerleri yüksekken vardı fazla uyku sorunu ama değer düşünce uykuda düzelmiş hatta oldukça azalmıştı 🤭 siz doktorunuzla bi görüşün bu durumu değerlerine tekrar baktırın gerekirse. Ki zaten uzayan sarılıkta devamlı kontrol ettirmek gerekiyor. Geçmiş olsun 😊